Svadobný oblek Na úvod si položme otázku ,,existuje svadobný oblek?” Svadobný oblek ako presne definovaný oblek vlastne ani neexistuje, čo Vám značne uľahčí rozhodovanie a veľa stresu.

Ako si teda vybrať vhodný oblek na svadbu ?

Aby sme Vám to čo najviac uľahčili, popíšeme Vám stručne zopár bodov, ktorých sa stačí držať.

  1. Na úvod predsudky nabok. Čierny oblek nie je len smútočný. Zelený nie je len pre poľovníkov a pod. Dokonca v takom čiernom obleku budete pôsobiť dominantne a charizmaticky.
  2. Ak si zvolíte napr. smoking, určite tým nič nepokazíte a dokonca ho v budúcnosti určite využijete. V smokingu vyzerá každý chlap skvelo.
  3. Pozor na pruhované obleky. Nechcete predsa vzbudiť dojem, že ste si vzali svoj pracovný oblek na Vašu svadbu.
  4. Doplnky nikdy neladíme farebne k neveste. Chlap má vždy ostať chlapom !
  5. Ženích musí mať bielu lesklú vestu - nič nie ďalej od pravdy. Táto vesta nemá nič spoločné so svadbou. Ba dokonca s klasickým oblekom vyzerá zvláštne.

A keďže samotná svadba ma potlačené pravidlá spoločenskej etikety, vyberte si oblek, v ktorom sa budete cítiť skvelo a ktorý sa Vám bude páčiť. Nemáte stanovenú žiadnu konkrétnu farbu, ani vzor, tak smelo do toho. A to, ako sa vyvarovať najčastejším chybám pri výbere obleku sme Vám popísali v článku “5 najčastejších chýb pri výbere svadobného obleku”. Získate pár dalších tipov a rád.

svadba.jpg-img